ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ & ZAX SEA VIEW VILLAS

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Η Ιεράπετρα είναι μια ήρεμη παραθαλάσσια πόλη και το εμπορικό κέντρο της σημαντικής αγροτικής βιομηχανίας της νοτιοανατολικής Κρήτης που βασίζεται στα θερμοκήπια. Ζεστή και σκονισμένη το καλοκαίρι, προσφέρει μια χαμηλών τόνων, αυθεντική κρητική εμπειρία και είναι επίσης το σημείο εκκίνησης για το ημιτροπικό νησί Χρυσή (που ονομάζεται επίσης Γαϊδουρονήσι ή Χρυσή).

ΟΙ ΒΊΛΕΣ ΜΑΣ

Το συγκρότημά μας αποτελείται από 4 πλήρως εξοπλισμένες, ανεξάρτητες βίλες. Όλες διαθέτουν 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα πλήρους μεγέθους, ευρύχωρα μπάνια, άνετη τραπεζαρία και σαλόνι, ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα και ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν μια πισίνα, ένα κατάστρωμα σαλονιού, μια περιοχή μπάρμπεκιου και μια υπαίθρια παιδική χαρά.

Θα θέλαμε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν την ιδιωτική τους ζωή και τον ελεύθερο χρόνο τους κατά τη δική τους κρίση, χωρίς να διακόπτονται από τους οικοδεσπότες.

Εάν αναζητάτε κάποιες υπηρεσίες του θέρετρου, μη διστάσετε να ζητήσετε μεταφορά από το αεροδρόμιο, τροφοδοσία πρωινού, φροντίδα παιδιών, καθαριότητα κ.λπ.

Διαθέτουμε όλες τις υποδομές και εγκαταστάσεις για να κάνουμε τη διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη.

Η άνεση και η ασφάλεια είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Κάθε βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη από λευκά είδη, συσκευές μέχρι παιχνίδια και οικιακή ψυχαγωγία. Συσκευές πλήρους μεγέθους, επίπλωση υψηλής ποιότητας και τα πιο άνετα στρώματα. Τέλος, τα καταλύματά μας προσφέρουν ασφάλεια, προστασία και προσβασιμότητα για όλες τις ηλικίες, από βρέφη έως ηλικιωμένους, όπως ράμπες, πύλες στην πισίνα, συναγερμούς καπνού, ισόπεδη είσοδο κ.λπ.

Η προαιρετική μας υπηρεσία VIP περιλαμβάνει μεταφορά από το αεροδρόμιο, φροντίδα παιδιών ή ηλικιωμένων, ενοικίαση αυτοκινήτου dr