ΧΑΛΑΡΩΣΗ

climate1

Κλίμα

Το κλίμα της περιοχής θεωρείται από τα καλύτερα παγκοσμίως. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ηλιοφάνεια σχεδόν κάθε μέρα, δεν θα νιώσετε την αποπνικτική ζέστη που υπάρχει σε άλλες ηλιόλουστες περιοχές. Ακόμη και στα μέσα του καλοκαιριού η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 33 βαθμούς. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει βροχή, και ρύπανση. Η υγρασία είναι χαμηλή και κυριαρχεί το μελτέμι.

https://www.weather-atlas.com/en/greece/ierapetra-climate

b3mainroom

Εσωτερικοί χώροι

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν δικό τους κλιματιστικό σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, υπάρχουν και ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια σε περίπτωση που ανησυχείτε για το αποτύπωμα του άνθρακα και επιθυμείτε καλύτερης ποιότητας αέρα στους εσωτερικούς χώρους.

Έχουν χρησιμοποιηθεί τα υψηλότερα πρότυπα μόνωσης ώστε η θερμοκρασία εντός των δωματίων να διατηρείται σε ευχάριστα επίπεδα.

Ύπνος

Σε κάθε υπνοδωμάτιο μπορούν να διαμείνουν άνετα δύο άτομα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τους εξωτερικούς θορύβους καθώς υπάρχει επαρκής ηχομόνωση προς αποφυγή της διατάραξης του ύπνου σας. Επιπλέον, τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ρολά συσκότισης ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε μέχρι αργά το πρωί.

Τα κρεβάτια διαθέτουν ανατομικό στρώμα μέτριας σκληρότητας, ενώ κατόπιν αιτήματος μπορεί να προστεθεί μαλακό ανώστρωμα. Περαιτέρω διαθέτουμε ποικιλία μαξιλαριών ικανή να ικανοποιήσει για κάθε γούστο.   

Με το που ξυπνήσετε μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της θάλασσας που ξεδιπλώνεται ήδη με το άνοιγμα των παράθυρων των δωματίων. Ειδάλλως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τον πάγκο πρωινού φτιάχνοντας το καφεδάκι σας και ετοιμάζοντας το πρωινό σας, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος σας.

b3kidsroom

Δε χρειάζεται να φοβάστε σε περίπτωση που έχετε παιδιά ότι θα γίνουν ανήσυχα καθώς το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με διάφορα παιχνίδια, WiFi Internet, Smart TV, βιβλία κτλ., ενώ στους εξωτερικούς χώρους θα βρείτε μια περιφραγμένη παιδική χαρά με αμμοδόχο, ξύλινο τρενάκι κ.α. και φυσικά την πισίνα….Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να ανησυχείτε, μπορείτε να ζητήσετε την υπηρεσία babysitting/φύλαξης που ξεκινά στα 10 ευρώ την ώρα.

IMG_4967